Specials

Big Bang Balloons

Big Bang Balloons zijn een geweldig effect bij een opening, een presentatie, een optreden, een huwelijk of welk ander feestelijk evenement je maar kan bedenken!

BigBangBalloon met helium (ballonnetjes gaan omhoog)
BigBangBalloon met lucht (ballonnetjes vallen omlaag)
BigBangBalloon met lucht & helium (ballonnetjes gaan omlaag en omhoog)

€99,99

vanaf

€52,50,-

Beschrijving

Big Bang Balloons zijn grote ballonnen van 80 tot 90 centimeter die gevuld zijn met kleine ballonnetjes. Als de grote ballonnen door middel van een afstandsbediening uit elkaar knallen, komen de kleine ballonnetjes eruit. Als er helium in de kleine ballonnetjes zit dan gaan die omhoog, zit er gewone lucht in dan vallen ze naar beneden. Big Bang Balloons kunnen op de grond staan maar kunnen ook aan het plafond bevestigd worden. Onderstaande video is er een combinatie van helium en lucht.

In dit voorbeeld zijn de Big Bang Balloons gecombineerd met een illusie act van: Master Illusionist Winfried www.masterillusionist.nl

 

Beschrijving

Big Bang Balloons zijn grote ballonnen van 80 tot 90 centimeter die gevuld zijn met kleine ballonnetjes. Als de grote ballonnen door middel van een afstandsbediening uit elkaar knallen, komen de kleine ballonnetjes eruit. Als er helium in de kleine ballonnetjes zit dan gaan die omhoog, zit er gewone lucht in dan vallen ze naar beneden. Big Bang Balloons kunnen op de grond staan maar kunnen ook aan het plafond bevestigd worden. 

Onderstaande video is er een combinatie van helium en lucht.

In dit voorbeeld zijn de Big Bang Balloons gecombineerd met een illusie act van: Master Illusionist Winfried www.masterillusionist.nl

 

Gallerij