Contact ons

Is er iets niet duidelijk of heeft u vragen Neem dan contact op met Meneer Ballon! We beantwoorden zo snel mogelijk uw vragen of nemen contact met u op.
Vragen

Is er iets niet duidelijk of heeft u vragen? Neem dan contact op met Meneer Ballon! We beantwoorden zo snel mogelijk uw vragen

Contact ons

06-34590941

info@meneerballon.nl

Tijden

Maandag-Zondag: 09:00-22:00

Adres

Almelo

Veel gestelde vragen

Er is zoveel keuze . . . kiezen is moeilijk. Hoe doe ik dat?

Meneer Ballon maakt alle ballondecoraties op maat. Alles is mogelijk!
Weet u niet precies welke kleuren of vorm u graag wilt?
Maak dan een afspraak en Meneer Ballon komt vrijblijvend bij u thuis of op de feestlocatie om de mogelijkheden door te spreken. Dat kan eventueel ook buiten kantoortijden of in het weekend. Hij blaast ter plekke een setje ballonnen op met de kleuren van uw keuze. Zo krijgt u een beter idee van de kleurcombinaties en kunt u daardoor een betere keuze maken. De ballonnen mag u natuurlijk houden zodat u er op een later tijdstip nog eens rustig over na kan denken.
Bel voor een afspraak met 06-34590941 of mail naar info@meneerballon.nl

Hoe lang kan een helium ballon blijven zweven?

Een normale latex ballon gevuld met helium blijft ongeveer 10 uur zweven.
Meneer Ballon geeft alle heliumballonnen eerst een behandeling met Hi-Float waardoor ze minimaal 2 dagen blijven zweven. Het record staat momenteel op 3 weken maar dat is erg afhankelijk van de temperatuur. Grotere ballon zweven nog langer.

Hoe lang blijven ballonnen mooi?

Hoe lang een ballon mooi blijft hangt af van de plek waar ze staan.
Ballonnen kunnen niet goed tegen grote temperatuursverschillen, tocht of wind, warmte en/of direct zonlicht, vocht en natuurlijk . . . . scherpe voorwerpen!
Bovenstaande factoren beperken de levensduur en/of de glans van ballonnen.

Ballondecoraties die binnen staan, vrij van bovenstaande invloeden, kunnen dagen- en soms wekenlang goed blijven. Voor ballondecoraties die buiten staan kunnen we geen uitspraken doen omdat dat volledig afhankelijk is van bovenstaande invloeden.
Mocht u willen dat de ballonnen langer dan 1 dag meegaan, neem dan van te voren contact op om te overleggen wat de mogelijkheden zijn.
Bel met 06-34590941 of mail naar info@meneerballon.nl

 

Kan ik een ballon laten bedrukken?

Jazeker dat kan! Kleine hoeveelheden zijn echter erg prijzig. Voor 50 ballonnen betaald u € 80,-. Bij grotere aantallen gaat de prijs relatief snel omlaag. Zo kosten 100 ballonnen € 110,- en 500 ballonnen € 175,-. Vraag vrijblijvend een prijsopgave.
De levertijd van bedrukte ballonnen is ongeveer 5 werkdagen.Bel met 06-34590941 of mail naar info@meneerballon.nl

Ik wil ballonnen oplaten, kan dat bij Meneer Ballon?

Meneer Ballon is lid van de PEBA, de “Pro Environment Balloon Alliance”.
Dit is een wereldwijde organisatie die zich inzet voor educatie en bewustwording van de gevaren van o.a. ballonoplatingen voor het milieu.
Een ballonoplating heeft altijd een negatief effect op het milieu en daarom werkt Meneer Ballon daar niet aan mee. Er zijn voldoende leuke alternatieven te verzinnen voor een grote feestelijke handeling.

Zijn ballonnen van plastic?

Nee, normale ballonnen zijn niet gemaakt van plastic maar van latex. Dit is een natuurlijk plantaardig materiaal van de rubberboom en is biologisch afbreekbaar. Als latex ballonnen in de vrije natuur terechtkomen gaat deze afbraak echter niet snel genoeg waardoor ze een gevaar kunnen vormen voor de dierenwereld. Mede hierdoor is Meneer Ballon voor een wereldwijd verbod op het oplaten van ballonnen.

Wat is de garantietermijn op ballonnen?

Ballonnen zijn uiterst kwetsbaar voor tal van invloeden van buitenaf zoals grote temperatuursverschillen, tocht of wind, warmte en/of direct zonlicht, vocht en condens, vandalisme, huisdieren en scherpe voorwerpen. Vanaf het moment dat de ballonnen op locatie geleverd zijn heeft Meneer Ballon geen toezicht of invloed meer op de conditie van de ballonnen en daarom kan Meneer Ballon geen garantie geven op de levensduur van de ballonnen.

Wat zijn de transportkosten?

Binnen de gemeente Almelo brengt Meneer Ballon de ballonnen gratis langs. Daarbuiten betaald u € 0,25 per gereden kilometer. We berekenen daarbij het aantal kilometers zoals aangegeven in GoogleMaps. We gaan dan uit van de kortste route. Mocht u een decoratie met een frame hebben besteld zoals een pilaar, een boog of het fotoframe, dan reken we 2 keer de kilometers omdat we het frame ook weer moeten komen ophalen.

Hoe kan ik betalen?

Betaling geschiedt bij levering van de ballonnen op de afgesproken locatie. U kunt contant betalen of pinnen. Zakelijke opdrachtgevers kunnen ook kiezen voor een factuur met een betalingstermijn van 14 dagen.